Laat je ambitie spreken

Trivento heeft ambitie. Wij ontwerpen, ontwikkelen en beheren specifieke digitale platformen diensten.

Onze platform software draait om de eindgebruiker, voegt waarde toe voor de participerende partijen en zit op alle fronten goed en gedegen in elkaar. Onze vaardigheden helpen klanten als Transavia, RTL, Digital Business Solutions van Port of Rotterdam, Wehkamp, VVV Nederland, Nationale Postcode Loterij en ING bij hun uitdaging om digitale frontrunners te worden.

Met ambitieuze en gedreven cloud-, front- en backend-specialisten, data engineers en partners als AWS, RedHat en Elastic zijn we hard op weg om onze ambities waar te maken.

Zo hard, dat we op zoek zijn naar software developers en engineers die mee willen bouwen aan deze ambities. Nieuwsgierig geworden? Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem een kijkje bij onderstaande vacatures en nodig jezelf uit voor een lekkere lunch en een leuk gesprek!

Wat zoeken wij in jou?

Vakmanschap

“Je hebt kennis van zaken en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Wij vinden het niet meer dan normaal om kennis te gebruiken en delen, want alleen zo bereik je de hoogst mogelijke kwaliteit.”

Michel Roolvink(Agile Coding Architect)
Michel Roolvink
Agile Coding Architect

Verbindend leiderschap

“Ga jij met visie, initiatief en ondernemerschap recht op je doel af? Weet je ondertussen ook nog jouw collega's te inspireren om het beste uit zichzelf te halen? Dan pas jij uitstekend in één van onze teams.”

Vincent Kodden(Algemeen Directeur)
Vincent Kodden
Algemeen Directeur

Waardering en erkenning

“Oog hebben voor elkaar, zowel professioneel als sociaal, vinden wij belangrijk! Om dat te stimuleren en faciliteren organiseren we jaarlijks diverse Trivento-activiteiten. Maar het begint bij samen lunchen....”

Walter van Berkel(HR Manager)
Walter van Berkel
HR Manager

Vooruitgang met betekenis

“Trivento stimuleert je om het beste uit jezelf te halen. Er is ruimte om te doen wat je leuk vindt, want dan word je vanzelf beter. Gaaf toch, om met techniek een bijdrage te leveren aan vooruitgang?”

Mark Stroeven(Frontend Developer)
Mark Stroeven
Frontend Developer

Samenspel

“Bij Trivento is een team ook echt een team. Dat betekent openstaan voor elkaars ideeën om daarmee altijd tot het beste resultaat voor de klant te komen!”

Yvan Stemmerik (Software Developer )
Yvan Stemmerik
Software Developer

Daadkracht

“Je bent flexibel en hebt lef. Met de juiste balans tussen denken en doen in een Agile werkwijze, komen we tot de beste oplossingen!”


Vacatures

Hieronder vind je een actueel overzicht van onze vacatures. Staat jouw vacature er niet bij? Dan kan je altijd het contactformulier invullen en wie weet hebben we binnenkort wel een functie voor je beschikbaar.