Rijk van Vulpen spreekt op INTERSECTION19 in Lissabon

Intersection is het wereldwijd toonaangevende evenement voor Enterprise Design. Dit jaar vindt de conferentie plaats op 17 en 18 september. Het thema van dit jaar is het ontwerpen van ondernemingen voor betere toekomst. Twee dagen vol met aanpakken en gereedschappen waarmee we ontwerp naar bedrijfsniveau tillen.

Veel organisaties worden gedreven door een zo hoog mogelijke effectiviteit en efficiëntie. Dit uit zich in prestatie indicatoren en top-down besturing. Economisch heel erg logisch, maar leidt dat tot een betere toekomst? Zorgt het dat die innovatie strategie werkelijkheid wordt? Inspireert het mensen?

Rijk van Vulpen en Marloes Sikkema verzorgen een masterclass “Reframing from Operation to Purpose/Value” om je inzichten te geven in hoe dit anders kan.

Heb jij al een kaartje?

Kom ook en ontdek hoe we betere toekomsten kunnen ontwerpen! We hopen je daar te zien. Lukt het je niet om te komen maar heb je wel interesse in het onderwerp van Rijk? Stuur ons hieronder een bericht en wij laten je weten wanneer de volgende meetup over dit onderwerp is.

Sprekers

Rijk van Vulpen
Strategic Enterprise Designer & Digital Architect
Trivento
Amsterdam, Netherlands

 

 

Marloes Sikkema
Innovation consultant, entrepreneurship expert and branded design thinker
Amica Innovatie
Amsterdam, Netherlands

Lukt het je niet om te komen maar heb je wel interesse in het onderwerp van Rijk?

Vul je gegevens in en wij laten je weten wanneer de volgende meetup over dit onderwerp is.