DADD vervangt het LAC. Kom je ook?

De eerste editie van de Digital Architecture Design Day vervangt het landelijke architectuur congres (LAC). Het evenement helpt je om je strategie in de praktijk te brengen. Natuurlijk met een inslag op informatie intensieve ecosystemen. Onze Rijk van Vulpen spreekt na INTERSECTION19 ook hier. Het evenement vindt plaats op 14 november in Den Bosch. Het bevat een walking dinner en een avondprogramma dus het is zeker de moeite waard.

Waar gaat Rijk over spreken?

Veel organisaties worden gedreven door een zo hoog mogelijke effectiviteit en efficiëntie. Dit uit zich in prestatie indicatoren en top-down besturing. Economisch heel erg logisch, maar leidt dat tot een betere toekomst? Zorgt het dat die innovatie strategie werkelijkheid wordt? Inspireert het mensen? Rijk van Vulpen en Marloes Sikkema verzorgen een presentatie genaamd: The Reframing Game. Hierin geven zij inzichten hoe dit anders kan.

Sprekers

Rijk van Vulpen
Strategic Enterprise Designer & Digital Architect
Trivento
Amsterdam, Netherlands

 

Marloes Sikkema
Innovation consultant, entrepreneurship expert and branded design thinker
Amica Innovatie
Amsterdam, Netherlands

Heb jij al een kaartje?

Kom ook en ontdek hoe we betere toekomsten kunnen ontwerpen! We hopen je daar te zien. Klik hier en bezoek de website om meer te lezen over het evenement.

Lukt het je niet om te komen maar heb je wel interesse in het onderwerp van Rijk? Stuur ons hieronder een bericht en wij laten je weten wanneer de volgende meetup over dit onderwerp is.

Lukt het je niet om te komen maar heb je wel interesse in het onderwerp van Rijk?

Vul je gegevens in en wij laten je weten wanneer de volgende meetup over dit onderwerp is.