Persoonlijke Identiteit Test nu ook over naar Apollo platform

Afgelopen vrijdag is de Persoonlijke Identiteit Test (PIT) van Talenten Academie succesvol overgegaan naar het Apollo platform van Trivento. De applicatie was al in beheer bij Trivento op Heroku.

De overstap naar het Apollo platform stelt ons in staat om nieuwe functionaliteiten snel te ontwikkelen, te testen en schaalbaar naar productie te brengen. Het Apollo container platform helpt met out of the box functionaliteit voor het veilig, flexibel en schaalbaar managen van IT landschappen met containers. Ook monitoren we nu proactief de componenten die in productie staan. Hiermee beperken we incidenten en downtime tot een minimum.

Over Persoonlijke Identiteit Test

 

De Persoonlijke Identiteit Test (PIT) geeft praktische handvatten voor de ontwikkeling en begeleiding van individuen en teams. De uitkomst leidt tot een overzichtelijk persoonlijkheidsprofiel waarin de voorkeuren voor gedragskenmerken zichtbaar worden.

 

De PIT brengt een overzicht van persoonlijke eigenschappen en gedragsvoorkeuren in kaart. De test meet zeven verschillende persoonlijkheidskenmerken: Leiderschap, Conflicthantering, Samenwerking, Flexibiliteit, Emotionele Stabiliteit, Prestatiegerichtheid en Zorgvuldigheid.
De test is zeer toegankelijk omdat deze in tien minuten is ingevuld, mede doordat deze uit slechts 42 vragen bestaat. Ondanks dit beperkte aantal vragen ontstaat er een zeer herkenbaar en helder profiel van de persoon. De test is in te zetten in iedere branche waarin persoonlijke ontwikkeling en zelfkennis van belang zijn. Zo is de test al ingezet binnen werving & selectie programma’s, binnen coachtrajecten in het bedrijfsleven, topsport en de entertainment en in activiteiten rondom teamontwikkeling en groepsanalyses.

Over Apollo

Met bewezen technologie van Red Hat OpenShift en Amazon Web Services (AWS) helpt Apollo om jouw software volautomatisch naar productie te brengen. Daarnaast biedt Apollo de mogelijkheid om volledig zelfwerkend capaciteit op en af te schalen. Trivento zet Apollo succesvol in voor de realisatie van software oplossingen voor vandaag en morgen. Want we blijven Apollo optimaliseren. Meer weten? Ga naar deze pagina.

Kom in contact met Enrico voor persoonlijk advies