De Elastic Open Source Stack

Trivento is partner van Elastic. De mensen achter de open source projecten Elastic Search, Logstash, Kibana en Beats maken Elastic wie ze zijn. Het bedrijf focust op schaalbaarheid en gebruiksgemak. Met aanvullende producten op het gebied van monitoring, security en support, bieden ze extra toegevoegde waarde rondom de Elastic stack.

Bij Trivento stellen we de eindgebruiker altijd centraal in onze oplossingen. Wij zetten de ultieme online Customer Experience neer, waarmee jij je gebruikers blijvend aan je weet te binden. Daarnaast is schaalbare technologie een belangrijk aspect bij op platform gebaseerde businessmodellen. Dat is dan ook waarom Elastic en Trivento zo goed samen gaan. Trivento maakt vooral gebruik van een tweetal producten van Elastic in haar oplossingen, Elastic Sarch en Kibana. Met de producten van Elastic beschikken we over technologie waarmee wij Next Generation Software oplossingen realiseren. Hiermee komen we tegemoet aan de uitdagende verwachtingen van de eindgebruiker in combinatie met de dynamiek van online businessmodellen

Producten van Elastic die we implementeren:

  • Elasticsearch is een schaalbare, realtime zoekmachine met een RESTful API
  • Kibana is een dashboard voor de grafische weergave van data

Waarom werkt Trivento met Elastic?

De Elastic stack faciliteert een nieuwe generatie van high-performance web- en mobiele (search) toepassingen. Daarnaast werken wij met Elastic omdat:

  • elasticsearch binnen het search domein wordt gezien als de standaard;
  • de stack een proven track record bij toonaangevende organisaties heeft;
  • de schaalbaarheid is in veel platform use cases een requirement.

Bij Trivento hebben wij de overtuiging dat Elastic voorziet in search-, analytics- en visualisatie mogelijkheden die een oplossing bieden voor de digitale platform uitdagingen van nu: het omgaan met en doorzoeken van grote hoeveelheden data op een snelle en efficiënte manier. We zijn dan ook trots op ons partnership en op de software oplossingen die we met de Elastic producten realiseren.

Meer weten van de mogelijkheden van de Elastic?

Neem contact op met Enrico Pruis.

Je kan hem bellen op: 033-7200620 of stuur hem een bericht via onderstaand formulier.

Wil jij ook grip krijgen op je data?