Cloud infrastructuur met Amazon Web Services (AWS)

Trivento is trotse Consulting Partner van Amazon Web Services (AWS)! Met AWS biedt Trivento de mogelijkheid om flexibele en elastisch schaalbare software oplossingen te realiseren op een robuuste, pay as you go, cloud infrastructuur.
Een cloud infrastructuur biedt een noodzakelijke basis voor de schaalbaarheid en robuustheid van capabilities van je digitale platform. AWS hanteert een ‘pay as you go’ model en is in combinatie met genoemde eigenschappen een aantrekkelijke oplossing voor zowel business owners als ontwikkelaars. Geen upfront investeringen en geen tijdverlies met het beheer van infrastructuur.

De samenwerking met AWS is gebaseerd op de visie van Trivento op een digitale platform economy. Daarin is een cloud infrastructuur van AWS de basis om te komen tot onderscheidende, schaalbare en flexibele online dienstverlening.

AWS is snel, schaalbaar en heeft een korte time to market zonder upfront investeringen in hard- en software licenties. Voor ons is cloud infrastructuur een cruciaal basiscomponent, die we met dit platform uitstekend kunnen invullen. Zo bouwt Trivento met jou op maximale snelheid aan de digitale toekomst van jouw organisatie.

Een cloud oplossing van AWS biedt voordelen:

 • Je beschikt direct over een infrastructuur en ontwikkelplatformen om te experimenteren, MVP’s te bouwen.
 • De infrastructuur en het platform zijn net zo snel en eenvoudig weer opgeruimd.
 • Elastisch schaalbare oplossingen realiseren, zonder upfront investeringen en zonder beperkingen in capaciteit.
 • Je hoeft zelf geen (private cloud) infrastructuur te hebben.

Amazon web Services is marktleider in cloud

AWS is wereldwijd marktleider op het gebied van cloud services platformen. Door een breed scala aan software en services die AWS platform biedt – maar vooral door de know-how die ze sinds 2005 hebben opgebouwd – beheren ze een public cloud van ongekende omvang.
AWS beheert dan ook een cloud infrastructuur waar oplossingen als Redhat OpenShift en Salesforce op draaien. AWS wordt daarnaast gebruikt door organisaties als Netflix, Spotify en AirBnB.

De AWS cloudoplossing

Trivento biedt met AWS een oplossing voor schaalbare cloud infrastructuur door on demand computing power (EC2). EC2 (Elastic Compute Cloud) levert ‘on demand’ de benodigde rekenkracht (hardware) voor het runnen van software applicaties. Daarnaast biedt Trivento de mogelijkheid van opslagcapaciteit of storage met AWS S3 (Simple Storage Service).
Er kan naast cloud infrastructuur ook gebruik gemaakt worden van cloud-based AWS oplossingen voor analytics, networking, mobility, development, IoT, security en cloudmanagement. Je kunt ze inzetten als losse modules zodat ze je helpen je organisatie sneller en veiliger te vernieuwen met lagere IT kosten. Trivento adviseert en implementeert deze producten.

Start nu met cloud!

Wil je meer weten over de oplossingen die Trivento met AWS kan bieden voor jouw organisatie? Met de hulp van Trivento Certified AWS Solution architects brengen wij de mogelijkheden voor jouw organisatie in kaart. Wil je nu al een eerste indicatie van de mogelijke besparing van een elastische AWS cloud infrastructuur? Gebruik dan de online AWS Total Cost of Ownership (TCO) Calculator.
> ga naar de aws tco calculator

Trivento is gecertificeerd Consulting Partner van Amazon Web Services

  In een vrijblijvend consult adviseren wij je graag wat AWS voor jouw organisatie kan betekenen.

  Neem contact op met Enrico Pruis.

  Je kan hem bellen op: 033-7200620 of stuur hem een bericht via onderstaand formulier.

  Wil jij weten hoe je AWS kan inzetten?