Nieuw partnership: Trivento sluit aan bij het AWS partner netwerk

maandag 6 februari 2017

Amersfoort – Trivento is certified partner van Amazon Web Services (AWS) geworden. Hiermee zet de organisatie een volgende stap in de ambities om B2C organisaties te helpen met ‘next generation’ digital solutions, die worden ingezet voor online (self)service processen, eCommerce en digitale contentdiensten die digitale oplossingen voor consumenten naar een nieuw belevingsniveau brengt.

Met het AWS partnership kunnen organisaties deskundig geadviseerd en ondersteund worden om ‘on demand en secure’ een passende cloud infrastructuur oplossing te ontwikkelen. Dit biedt organisaties de mogelijkheid van een elastisch schaalbare infrastructuur, die altijd precies is afgestemd op de behoeften van de organisatie. Efficiency, schaalbaarheid, beschikbaarheid, snelheid en time-to-market kunnen daarmee drastisch verbeterd worden.

Met de hulp van Trivento Certified AWS Solution architects kunnen de mogelijkheden voor een organisatie in kaart worden gebracht. Voor een eerste indicatie van de mogelijke besparing kun je gebruik maken van de AWS TCO calculator.

Over het partnership

Amazon Web Services (AWS) is een business unit binnen Amazon.com. De Cloud computing diensten van AWS betreffen het leveren van on-demand compute power, database storage, applications en IT resources door middel van een cloud services platform via het internet met een pay-as-you-go pricing model.

Over Trivento

Bij Trivento maken we software waar je blij van wordt. Trivento streeft ernaar voor 2020, 100 miljoen unieke eindgebruikers een geweldige online ervaring te bieden met behulp van next generation software oplossingen.

Kijk op www.trivento.nl en www.intrapreneur.nl voor meer informatie.

Contact:

t: 033-7200620

e: marketing@trivento.nl

w: www.trivento.nl