De Open Source core van Magnetic.io's Vamp

Microservices zijn in hoog tempo de nieuwe standaard aan het worden voor het realiseren van (web)applicaties en online toepassingen. Online businessmodellen en digitale processen vragen om een nieuwe manier van software maken waarmee de hoge verwachtingen op het gebied van Customer Experience kunnen worden waargemaakt.

Voordelen van software oplossingen gebaseerd op een Microservices architectuur zijn: elastische schaalbaarheid, beschikbaarheid en robuustheid. Daarom worden deze oplossingen ook wel Reactive Systems genoemd.

Trivento is strategisch partner van Magnetic.io, de partij achter de Open Source core van het product Vamp. Vamp staat voor Very Awesome Microservices Platform. Een onmisbare schakel in een Microservices landschap of een DevOps omgeving.

Vamp maakt het bijvoorbeeld mogelijk om in die architectuur, realtime, snel en gecontroleerd te experimenteren en te innoveren met nieuwe en aangepaste functionaliteit. Hieronder vind je een overzicht van de features die de Open Source core van Vamp biedt:

Logo Expertise Vamp

De features die de Open Source core van Vamp biedt:

  • SLA monitoring
  • Canary releases en A/B testing
  • Auto scaling (up & down) op basis van performance
  • Realtime self-healing van services

Data & programma bootcamps

Trivento organiseert diverse Bootcamp sessies om geïnteresseerden in Open Source op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de mogelijkheden van Vamp en de uitdagingen in een landschap van Microservices.

Bekijk de data en het programma van de Bootcamps hier!

 

Meer weten?

Bekijk de ook de website van Magnetic.io voor meer informatie over Vamp.
Wil je meer weten over de dienstverlening van Trivento? Neem dan contact met ons op!

Waar word jij blij van? Laat het ons weten!