De Elastic Open Source Stack

Trivento is partner van Elastic. Het is ontstaan uit de mensen achter de open source projecten Elasticsearch, Logstash, Kibana en Beats. Elastic focust op schaalbaarheid en gebruiksgemak. Met aanvullende producten op het gebied van monitoring, security en support, bieden ze extra toegevoegde waarde rondom de Elastic stack.

Trivento maakt gebruik van de producten van Elastic in haar Reactive API platform. Een software stack waarmee Next Generation Software oplossingen gerealiseerd worden.

Met een nieuwe generatie Software oplossingen komen we tegemoet aan de uitdagende verwachtingen van de eindgebruiker in combinatie de dynamiek van online businessmodellen.

Het thema Customer Experience speelt de komende jaren een cruciale rol. De grote uitdaging is om eindgebruikers centraal te stellen en zo online de ultieme Customer Experience te bieden waarmee je ze blijvend aan je weet te binden.

Elastic is gebaseerd op de open source projecten Elasticsearch, Logstash, Kibana en Beats

  • Elasticsearch is een schaalbare, realtime zoekmachine met een RESTful API
  • Logstash is een events en log berichten verwerkingstool
  • Kibana is een dashboard ten behoeve van grafische weergave van data
  • Beats is een framework dat op basis van Agents, operationele data verstuurd naar Elasticsearch

Op de Elastic Stack worden ondersteunde enterprise producten als Shield (Security), Watcher (Alerting) en Marvel (Monitoring via Kibana) aangeboden.

Waarom werkt Trivento met Elastic?

  • Het biedt know how voor Open Sourceproducten als Elasticsearch, Logstash, Kibana en Beats
  • Elasticsearch wordt binnen het search domein gezien als de standaard voor Next Gen oplossingen
  • De Elastic stack heeft een proven track record in organisaties als Twitter, Netflix en Cisco
  • De Elastic stack faciliteert een nieuwe generatie van high-performance web- en mobiele (search) toepassingen.

Bij Trivento hebben wij de overtuiging dat de productfamilie voorziet in search-, analytics- en visualisatie behoeftes en -mogelijkheden die ontstaan als gevolg van trends als Big Data, Cloud en Mobile. We zijn dan ook trots op ons partnership en op de software oplossingen die we met de Elastic producten realiseren.

Meer weten van de mogelijkheden van de Elastic Stack? Ga naar de VVV Nederland case. Wil je meer informatie over Elastic of over onze Reactive Software oplossingen? Neem dan contact met ons op!

Waar word jij blij van? Laat het ons weten!