Hoe wij echte businesswaarde toevoegen

Organisaties zoeken naar nieuwe businessmodellen. Digitale platforms faciliteren dit en zijn mateloos populair omdat ze schaalbaar zijn. Daarmee is het digitale platform niet het doel maar een middel om je bedrijf zo succesvol mogelijk te maken.

We ontzorgen je organisatie vanaf het ontwerpen van de optimale customer journey tot en met het runnen van de software. Trivento doet dit door je met een combinatie van bewezen methoden als Lean UX, Design Thinking en Scrum te helpen om specifieke platform vaardigheden te vertalen naar waarde voor jouw doelgroep, organisatie en partners.
Deze methode noemen wij Rapid. Of het hierbij nou gaat om de lifecycle van een nieuw digitaal product of dat je met een snelle time-to-market een nieuwe feature lanceert, Trivento is je partner die ervoor zorgt dat je doelgroep blij is en jij je bedrijfsdoelstellingen behaalt.

Rapid is gebaseerd op human centered design en dus staat de eindgebruiker centraal. In vier fases wordt jouw business case tot werkelijkheid gebracht.

  1. Definieer de context

  Binnen Rapid staan het Product Vision Board, persona’s en customer journeys centraal. Deze worden in de context fase opgesteld om de ultieme gebruikerservaring op te stellen. Op die manier valideren we gedurende alle fases de behoeftes van je doelgroep en de business.

  2. Design

  De fase Design is gericht op het ontwerpen en toetsen van de productvisie bij jouw doelgroep. Het eindresultaat zijn heldere user stories, het visual design en natuurlijk het onderliggende technische ontwerp.

  3. Develop

  In deze fase draait het allemaal om de user stories. Samen met jou ontwikkelen we die stories die het meeste business waarde toevoegen voor jouw doelgroep. Het eindresultaat is een werkende MVP die echt wat toevoegt.

  4. Deploy

  Met behulp van continuous delivery pipelines, containerised microservices en de cloud van AWS zorgen wij voor een snelle uitrol van software. Zo wordt iedere sprint software live gezet, zonder de bestaande IT organisatie extra te belasten.

  You built it, you run it

  We voelen ons verantwoordelijk en nemen eigenaarschap over wat wij leveren. Onze DevOps teams zorgen ervoor dat het systeem dag en nacht beschikbaar blijft. We verzorgen het functioneel beheer en natuurlijk ook het technische beheer op AWS.

  Vraag nu de gratis whitepaper aan