Het CTGB heeft een nieuwe versie van toelatingen website

Voor het CTGB (College voor de Toelating van Gewasbeschermingsmiddelen en Biociden) heeft Trivento een nieuwe versie van hun toelatingen website live gebracht. De toelatingensite toont uitgebreide informatie over toelatingen en de toegestane toepassingen van biociden en gewasbeschermingsmiddelen. Deze website wordt dagelijks honderden keren geraadpleegd. In deze nieuwe versie is met name het gebruiksgemak op mobiele apparaten verbeterd. Hierdoor is de site overal ter wereld toegankelijk, van kantoor tot akker of kas.

De site draait op Apollo: het RedHat OpenShift platform van Trivento

Naast dat de toelatingensite gebruiksvriendelijker is geworden op mobiele apparaten zijn er nog meer voordelen voor CTGB en de gebruikers:

  • De performance van de applicatie is verbeterd. Zowel de snelheid waarmee gezocht kan worden in de toelatingen als de beschikbaarheid van de site. Door het inzetten van tools zoals Checkly.io wordt automatisch gealarmeerd als de site onverhoopt toch niet beschikbaar is, zodat hier meteen geacteerd kan worden.
  • Door gebruik te maken van container technologie, geautomatiseerde testen middels Cypress en het gebruik van een Wercker CI/CD pipeline kunnen aanpassingen aan de site sneller, grotendeels geautomatiseerd en daarmee goedkoper doorgevoerd worden.
  • Ook de maandelijkse kosten voor infrastructuur en beheer zijn voor CTGB afgenomen door het gebruik van het Apollo platform.

Met deze nieuwe versie zijn we voorbereid om snel nieuwe wensen van CTGB en NVWA te implementeren en live te brengen. De komende tijd gaan we dan ook verder met het ontwikkelen van features.

Bekijk de nieuwe toelatingensite hier.

Wil je zelf ook je data sneller en gemakkelijker toegankelijk maken?

Neem contact op met Enrico Pruis.

Je kan hem bellen op: 033-7200620 of stuur hem een bericht via onderstaand formulier.

Neem contact op