Apollo helpt om de toenemende eisen van de business te faciliteren

Dit container platform helpt met out of the box functionaliteit voor het veilig, flexibel en schaalbaar managen van IT landschappen met containers.

Wat is Apollo in een notendop?

Met bewezen technologie van Red Hat OpenShift en Amazon Web Services (AWS) helpt Apollo om jouw software volautomatisch naar productie te brengen. Daarnaast biedt Apollo de mogelijkheid om volledig zelfwerkend capaciteit op en af te schalen. Trivento zet Apollo succesvol in voor de realisatie van software oplossingen voor vandaag en morgen. Want we blijven Apollo optimaliseren.

Het container platform in de praktijk

We maken een vliegende start bij nieuwe projecten door als basis het Apollo platform in te zetten. Dit neemt veel voorwerk uit handen. Hierna is ook de realisatie en het onderhoud veel gemakkelijker. Zo nemen we bijvoorbeeld nieuwe functionaliteiten snel en betrouwbaar in productie.

Apollo is al ingezet voor:

 • Talenten Academy
 • MarktMonitor

 

Voordelen van Apollo

 • Meteen klaar voor gebruik
 • Sneller en vaker software naar productie
 • Zowel test, acceptatie en productie omgeving ter beschikking
 • Kubernetes: de standaard voor container orchestratie
 • Hogere productiviteit en plezier van DevOps teams
 • Bewezen technologie van OpenShift en AWS

  Security

  Apollo maakt gebruik van diverse veiligheidsmaatregelen. Denk bijvoorbeeld aan self healing, monitoring en logging. Zo draaien we met netwerk isolatie, containers met beperkte rechten. Ook kan het platform gebruikt worden voor het scannen van container images op bekende vulnerabilities.

  Auto Scaling

  Wanneer de perfomance door een te hoge belasting niet meer gehaald wordt, zorgt Apollo dat er extra capaciteit beschikbaar is. Ook het terugschalen van capaciteit, hoort hierbij.

  Load Balancing

  Apollo zorgt ervoor dat gebruikers netjes verdeeld worden over de beschikbare resources. Hiermee voorkom je te drukke en te rustige services.

   

  Rollback en rolling update

  Apollo grijpt in als een container niet meer gezond is. Soms is er een rollback nodig. De laatst beschikbare gezonde container wordt teruggezet.

  Monitoring & Logging

  Dit zijn belangrijke hulpmiddelen om vast te stellen of zich problemen gaan voordoen. Logging helpt om de oorzaak van een probleem te achterhalen en op te lossen. Apollo kan veel maar heeft soms ook een beetje hulp nodig!

  Self Healing

  Apollo controleert zelf of een container gezond en beschikbaar is en neemt waar nodig maatregelen en stelt een nieuwe gezonde container beschikbaar.

  Wil je meer weten over de mogelijkheden die Apollo jou kan bieden?

  Neem contact op met Enrico Pruis.

  Je kan hem bellen op: 033-7200620 of stuur hem een bericht via onderstaand formulier.

  Kom met Enrico in contact