Apollo maakt jouw business flexibel

Apollo helpt DevOps teams van organisaties om de toenemende eisen van de business te kunnen faciliteren. Met out of the box functionaliteit voor het veilig, flexibel en schaalbaar kunnen managen van IT landschappen gebaseerd op de inzet van containers.

 

Wat is Apollo in een notendop?

Met bewezen technologie van OpenShift en AWS helpt Apollo je om business services volautomatisch naar productie te brengen en wordt het mogelijk om op basis van metrieken, geautomatiseerd capaciteit op- en af te schalen.

Het resultaat?

Altijd tevreden gebruikers, grip op IT en kostenoptimalisatie!

  Hybride, wat betekent dat?

  Veel organisaties willen gebruik maken van meerdere public clouds en dit combineren met het gebruik van on-premise infrastructuur. Dat is wat we een hybride infrastructuur noemen.

  Apollo ondersteunt de inzet van een hybride infrastructuur met de mogelijkheid om containers die de software bevatten, op elke willekeurige omgeving te laten ‘landen’. Zo heb je altijd grip op de plek waar je data staat en kan Apollo je helpen om te voldoen aan bijvoorbeeld GDPR en ISO richtlijnen.

   

   

  Security

  Apollo maakt gebruik van diverse veiligheidsmaatregelen. Denk bijvoorbeeld aan self healing, monitoring en logging. Zo draaien we met netwerk isolatie, containers met beperkte rechten. Ook kan het platform gebruikt worden voor het scannen van container images op bekende vulnerabilities.

   

  Self Healing

  Apollo controleert zelf of een container gezond en beschikbaar is en neemt waar nodig maatregelen en stelt een nieuwe gezonde container beschikbaar.

  Auto Scaling

  Wanneer de perfomance door een te hoge belasting niet meer gehaald wordt, zorgt Apollo dat er extra capaciteit beschikbaar is. Ook het terugschalen van capaciteit, hoort hierbij.

  Load Balancing

  Apollo zorgt ervoor dat gebruikers netjes verdeeld worden over de beschikbare resources. Hiermee voorkom je dat een te drukke en te rustige services

   

  Rollback en rolling update

  Apollo grijpt in als een container niet meer gezond is. Soms is er een rollback nodig. De laatst beschikbare gezonde container wordt teruggezet.

  Monitoring & Logging

  Dit zijn belangrijke hulpmiddelen om vast te stellen of zich problemen gaan voordoen. Logging helpt om de oorzaak van een probleem te achterhalen en op te lossen. Apollo kan veel maar heeft soms ook een beetje hulp nodig!

  Voordelen van Apollo:

  • Sneller en vaker software naar productie brengen
  • Door het uitrollen van containers mogelijk op elke infrastructuur: cloud en on-premise
  • Bewezen technologie van OpenShift en AWS
  • Klaar voor gebruik
  • Kubernetes: de standaard voor container orchestratie
  • Hogere productiviteit en plezier van DevOps teams
  • Beschikbaar als managed service
  • Maandelijks opzegbaar abonnement

  Wil je meer weten over de mogelijkheden die Apollo  jou kan bieden?

  Neem contact op met Alex van Koutrik.

  Je kan hem bellen op: 033-7200620 of stuur hem een bericht via onderstaand formulier.

  Hoe DICTU vijfmaal sneller releast

  Lees hoe wij dit voor DICTU hebben gerealiseerd