Met Cloud en DevOps maken wij het verschil

Wendbaar, schaalbaar, flexibel, kostenbesparend en een snelle time to market. We weten allemaal dat de cloud dit ons biedt. Maar niets is zo belangrijk als je eigen unieke applicatie of software en dat weten wij als geen ander. Trivento heeft waardevolle ervaring met het succesvol migreren van (custom) applicaties en software naar de public cloud van AWS.
Vaak is het nodig om je software of applicatie (deels) aan te passen en te moderniseren zodat deze optimaal presteert in de cloud. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een opzet met microservices of Kubernetes. Onze DevOp engineers en cloud architecten zorgen dan voor een helder technisch ontwerp en een duidelijk design om vervolgens jouw software of applicatie future ready te maken.
Wij bieden vooral maatwerk oplossingen omdat processen en organisaties uniek zijn. Onze diensten en oplossingen zijn gebaseerd op onderstaande cruciale digitale platform vaardigheden.

Connect

Wij sluiten je aan op bestaande digitale diensten (API’s), combineren en verrijken deze waar nodig, en ontsluiten nieuwe digitale diensten met concrete waarde voor alle gebruikers.

Laat ons je helpen om jouw gebruikers te verbinden.

Interact

Wij maken jouw diensten online beschikbaar voor alle gebruikers. Zo zorgen wij ervoor dat zij 24/7 de optimale customer journeys beleven in online omgevingen  als webportals en apps.

Wij helpen jou om je gebruikers op een efficiënte en intuïtieve manier te navigeren.

Insights

Trivento zet Big Data om in intelligente actie. Op basis van realtime data en personalisatie ondersteunen we gebruikers in het maken van beslissingen.

Zo optimaliseren wij de gebruikerservaring, lossen we knelpunten in de customer journey op en stemmen we je dienstverlening nóg beter af op je doelgroep.

Hoe maken we hiermee stap voor stap jouw gebruikers blij?

Voor de (door)ontwikkeling en modernisering van jouw software en de migratie naar de cloud hanteren wij onze Rapid methodiek.

Context

Door eerst een Product Vision Board, persona’s en customer journeys op te stellen brengen we in kaart welke wensen, uitdagingen en vragen er spelen bij de gebruikers en de business. Vragen die wij in deze fase beantwoorden:

  • Waar loopt de gebruiker van de applicatie tegenaan?
  • Waarom is migreren naar de cloud nodig?
  • Welke applicatie(s) wil je naar de cloud hebben?
  • Is je applicatie al ready voor de cloud?
  • Kiezen we gezamenlijk voor een complete migratie of doen we dit gefaseerd?
  • Zetten we (micro)services in?

Door de huidige situatie en de wensen voor de toekomst goed in kaart te hebben kunnen we door naar de volgende fase.

Design

De fase Design is gericht op het ontwerpen en toetsen van jouw software en applicatie bij de wensen van je gebruikers. Dit levert heldere user stories, het visual design en natuurlijk het onderliggende technische ontwerp op.
Bij bestaande applicaties toetsen we het huidige design met de doelgroep.

Develop

In deze fase draait het allemaal om de eerder opgestelde user stories. Samen met jou migreren we jouw software naar de cloud en brengen wij jouw applicatie naar het volgende niveau. Naast het centraal stellen van je gebruiker houden we natuurlijk ook rekening met bedrijfskritische componenten en de onderliggende technische architectuur. Het DevOps team ontzorgt je organisatie met lifecycle support zodat je software continu wordt doorontwikkelt op basis van (nieuwe) gebruikerswensen.

Deploy

De AWS cloud omgeving die we voor je opzetten is snel en flexibel. combineer dit met je software die we erop lanceren als Minimal Viable Product dan krijg je een extreem korte time to market. De bestaande IT organisatie wordt hierdoor niet extra belast en je gebruikers worden maximaal bediend.

Lifecycle support

Natuurlijk blijven we doorontwikkelen. De markt blijft in beweging en er komen steeds sneller nieuwe services en functies online die jouw applicatie of software nog beter maken. Wij bekijken deze services samen en beslissen wat voor jouw gebruikers en jouw organisaties de beste keuzes zijn.

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden die we jouw kunnen bieden?

Neem contact op met Enrico Pruis.

Je kan hem bellen op: 033-7200620 of stuur hem een bericht via onderstaand formulier.

Waarmee kan ik je helpen?